Близки на загинали при пътни инциденти се събраха на национален протест

...
Близки на загинали при пътни инциденти се събраха на национален протест
Коментари Харесай

Близки на загинали при катастрофи се събраха на национален протест в София

Близки на починали при пътни инциденти се събраха на народен митинг в центъра на София в така наречен Триъгълник на властта. Те упорстват за съответни ограничения, които да спрат войната по пътищата.

Хората носят и букети цветя в памет на жертвите на произшествия и са безапелационни, че всяка неделя в 18:00 часа ще се събират на митинг.

Близките желаят и незабавна лидерска среща, с цел да обяснят на нея къде са проблемите. Чакаме с години за експертизи, делата се бавят с години, а убийците се разхождат на независимост с годни шофьорски книжки, съобщи пред публицисти Петя Иванова от протестиращите.  



Искам да запитвам депутатите -  240, които са там, дали се гледат и дали се виждат добре в огледалото и да схванат, че са там, с помощта на целия български народ, определени са в негова услуга. От тази лидерска среща няма да се откажем, безапелационна е Иванова. Ще има митинги, до момента в който не се състои тя и до момента в който не трансформират незабавно законите. Утре се очаквала среща в Министерството на правораздаването.

По-късно хората имат желание да тръгнат на  шествие до пешеходната пътека на столичните улици " Цар Иван Шишман " и " Гурко ", където предходната събота загина 15-годишният Филип Арсов, който беше затрит от автомобил, ръководен от пийнал водач.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР